Item request has been placed! ×
Item request cannot be made. ×
loading  Processing Request

Search Results

Filter
  • 1-10 of  81 results for ""Social Sciences""
Item request has been placed! ×
Item request cannot be made. ×
loading  Processing Request
Academic Journal

PRATARMĖ.

Subjects: *PREFACES & forewords; *SOCIAL sciences

  • Source: Bridges / Tiltai. 2008, Vol. 44 Issue 4, preceding p1-1. 1/3p.

Record details

×
eBook

Pedagogies of Disaster

  • Authors : Jenkins, Nico; van Gerven Oei, Vincent W.J.; Groves, Adam Staley

Subjects: pedagogy; humanities; philosophy

Record details

×

Manushaqe të egra për mendime të thella

Subjects: Albanian Studies; Albania; Anthropology

  • Source: Albert Doja dhe Shfaqja e Antropologjisë në Shqipëri: Shkrime të zgjedhura në 60-vjetorin e lindjes, përgatitur nga Enika AbaziAlbert Doja dhe Shfaqja e Antropologjisë në Shqipëri:

Record details

×
  • 1-10 of  81 results for ""Social Sciences""